ČO NA VALENTÍNA? VÍNOM NIČ NEPOKAZÍŠ

TO NAJLEPŠIE Z VÍN PRE TVOJU POLOVIČKU


Valentín je čas, kedy každý chce prekvapiť svoju polovičku niečím unikátnym. Pre kreatívnych ľudí toto vôbec nie je problém. No horšie sú na tom tí, čo nad špeciálnymi darčekmi trávia celú noc a predsa nakoniec kúpia iba čokoládu na poslednú chvíľu. Aby ste ale nepatrili do druhej skupiny, rozhodli sme sa prezradiť vám, ako vínom dokážeš vyjadriť nepovedané slová lásky a vďaky. Okrem toho, výber vína môže ovplyvniť to, akým smerom sa pre vás, tento sviatočný deň, bude uberať.

Ružové víno
Všetci vieme, že ruže predstavujú lásku, krásu a nehu. No, ak si povieme pravdu, takýto darček je v dnešnej dobe až príliš obyčajný. Preto skúste na Valentína priniesť trochu vône moderným spôsobom a to ružovým vínom.
Okrem toho, tento druh sa hodí k úplne všetkému. Nemusíte si tak lámať hlavu nad tým ako dopasovať víno k romantickej večeri. Môže to byť aj len objednaná pizza z najbližšej reštaurácie, ale práve ružové víno ju pozdvihne na romantickú úroveň a zariadi, aby si vaša polovička pamätala tento večer navždy.
S malým množstvom alkoholu je tento druh to pravé pre ešte len začínajúce páriky, ktoré si chcú zachovať chladnú hlavu a užiť si spoločné chvíle naplno.

Biele víno
Ak Valentína beriete ako oslavu ľudí okolo seba, biele víno je na to to pravé. V tento výnimočný deň prinesie jeho chuť do vášho života sviežosť a nadnesenosť, zatiaľ čo budete obklopení ľuďmi na ktorých vám záleží. Nie je nič nad túto kombináciu. Možno by za iných okolností tento druh nebol vašou prvou voľbou, no tento výnimočný deň si žiada aj výnimočný nápoj. A k tomu vám poslúži aj ako únik zo sveta červených srdiečok a červených pozdravov. Jeho trpká chuť nielenže vyváži tento sladký sviatok, ale dokonale sa hodí ku luxusnému jedlu. Skvele ladí napríklad s rybou alebo kuracím mäsom. No ak si trúfate na niečo viac extra, tak môžete siahnuť po krabom mäse. Tak či onak, bielym vínom nič nepokazíte. Naopak, prinesie čerstvý závan vzduchu do krásneho spoločného večera.

Červené víno
Samozrejme, bez červeného vína by tento článok ani neexistoval. Veď predsa červená farba je znakom Valentína a reprezentuje celý sviatok. No spája sa tiež s vášňou, láskou a intimitou. Čo sú všetko veci, ktoré by nemali chýbať.
Zamýšľali ste sa niekedy nad tým prečo práve víno na túto udalosť? Ako je teda známe, obsahuje totiž, okrem antioxidantov, aj alkohol. To spôsobuje, že sme viacej uvoľnený a v dobrej nálade. Keďže červené víno má zväčša najväčší obsah alkoholu, hodí sa na túto príležitosť najviac a není to len o tradícii. Ak ho spojíte s čokoládou, dobrou hudbou a príjemným svetlom, môže sa z tohto Valentína stať nezabudnuteľný zážitok.
Preto je červené víno jednoznačným výhercom. Dokonale zosobňuje atmosféru sviatku lásky a vyjadruje všetko, čo vaša druhá polovička chce počuť.


Ako vieme, existuje niekoľko druhov vín a príchutí. Aby ste si nemuseli nad výberom lámať hlavu, Borbox to spravil za vás. V špeciálnom Valentínskom balíčku na vás a vašu polovičku čaká Pinot Noir barrique, AXIS LIPOVINA a VÁH ROSÉ. Dokonalá kombinácia, ktorá vám zaručí dokonalý večer. Objednať si môžete na stránke www.borbox.sk

Similar Posts